Autószimulátor AKCIÓ!
10 perc250 Ft 125 Ft
30 perc700 Ft 350 Ft
1 óra1 200 Ft 600 Ft
Az első 10 perc ingyen!
Szolgáltatásaink

Autószimulátor

Jelenleg autószimulátoraink vannak, melyek a Live for Speed és a Richard Burns Rally játékokra épülnek. Valódi Evo2 tipusú sportülések és a Logitech G25 bőrborítású és fém pedálokkal, valamint kézi váltóval felszerelt játékvezérlője teszi élethűvé az autóversenyzést. A játékok egyedül vagy egymás ellen, illetve virtuális ellenfelekkel, vagy szervezhez kapcsolódva az Interneten is játszhatók.

Repülős játékok (szimulátor)

IL2 Sturmovik második világháborús játékkal játszhat nálunk az efajta játékokat kedvelő látogató. Jól kezelhető és sokfunkciós EagleMax joystick-kal, valamint pedálokkal lehet a repülőket irányítani. Közeljövőben lehetőség lesz a Condor repülőszimulátor kipróbálására is, mely tulajdnképpen egy oktatóprogram.

Rendezvények

Szimulátortermünk és vele együtt a gépparkunk bérelhető különböző zárt körű rendezvények lebonyolítására. Ebben az esetben mi az egyébként is meglévő szolgáltatásainkat tudjuk biztosítani, minden egyébről a megrendelő gondoskodik.

Egyéb

Szélessávú Internetkapcsolatunkat természetesen nem csak játékra, de információgyűjtésre, illetve egyéb internetes játékokra is használhatják kedves vendégeink.
A/4-es méretig fekete-fehér nyomtatásra és fénymásolásra is lehetőség van üzletünkben, akár hozott digitális anyagból, akár Internetes forrásból.
A letöltött anyagok CD-re, DVD-re mentésére is lehetőség van, illetve memory stick (pendrive) is használható.